Dag 17 Semi Finals

11 augustus 2018

Henry

vrijdag 10 augustus

We mogen vandaag uitslapen. Om 09:30 uur is het ontbijt en rond 10:15 uur is er de laatste corpsmeeting van deze tour. In deze meeting vertelt Hans wat er nog allemaal moet gebeuren voordat Jubal weer terug naar Nederland kan.

Vervolgens krijgen de leden de medailles en een tourshirt uitgedeeld. Na een applaus voor Hans en Leanzethe gaat eenieder aan de slag om vlaggen van de stokken te halen, hout van de decors uit de vrachtwagen te halen en een ruimte in te richten met donaties voor the homeless people. Niets wordt zomaar weggegooid en krijgt een goede bestemming of wordt mee terug genomen naar Nederland.

’s Middags vertrekken we richting Indianapolis voor de Semi Finals of een stukje sight seeing in de binnenstad.

Na Santa Clara Vanguard is het tijd om snel de bus weer op te zoeken en terug te rijden naar de housingsite.

Morgenochtend zullen we vroeg opstaan voor twee concerten in Indianapolis.