Dag 12 Michigan City

06 augustus 2018

Henry

zondag 5 augustus 2018

Na een goede nachtrust in een zeer warme omgeving is het weer tijd voor repeteren. Aan de overkant in het park onder de bomen zijn de verschillende staffleden met sectionals bezig. Bij de color guard is een heel groot gedeelte van de ballad herschreven en wordt opnieuw aangeleerd. Om het park heen is het een drukte van belang want er zijn vandaag ook boatraces waar heel veel bezoekers op afkomen. Na de lunch hebben de leden free time. Ze gaan naar het strand, bezoeken de outlet of blijven lekker chillen in de slaapzaal. Een ieder geeft er zijn eigen invulling aan. Het bestuur en drummajor gaan aan het einde van de middag alvast een bezoekje brengen aan het Ames Field stadion. Daar krijgen ze een rondleiding en worden er afspraken gemaakt vanaf waar props/decors het veld op mogen, enz….

Om 19:30 uur is het tijd om aan de slag te gaan met de vuile was in de Laundromat. Bij elke laundromat (wasserette) in Michigan City is het spitsuur. Want niet alleen Jubal is de was aan het doen maar ook nog minimaal twee andere corps. Het is mooi om te zien hoe leden, die normaal gesproken thuis nog nooit een wasmachine van dichtbij hebben gezien, hier hun wasje aan het draaien zijn. De tijd wordt gedood met buiten nog wat spelen op de oefenpad, ijsjes eten, in een relaxstoel zitten, enz…

Met de warmte van alle draaiende wasmachines en drogers is het een gratis sauna. Wat een hitte! Met de schone was op schoot weer terug in de bus naar de slaaplocatie. Daar kiest men om nog even uit te waaien op het strand of het luchtbed weer op te zoeken.

Morgen repetitie en dan prelims!!!