Dag 11 Contest Metamora

05 augustus 2018

Henry

zaterdag 4 augustus 2018

’s Ochtends bij het ontbijt zien we, in wat voor een mooie omgeving op een geweldig mooie locatie, we zijn aanbeland. De dame, die ons vannacht opgewacht heeft, is allervriendelijkst en uiterst behulpzaam. Ze loopt haar benen uit haar lijf voor ons. Om 10:00 uur begint de repetitie en wordt ook hier hard getraind op het veld. Vandaag is het glitter and glamourday op het veld. Het is warm, maar je ziet dat de leden er volledig voor gaan.

Om 15:30 uur vertrekken we naar het stadium in Metamora. Bij het stadium staat een behoorlijk stevige wind, dus er wordt besloten om de decors niet te gebruiken. Dit om een herhaling van de vorige keer in Cedar Rapids, waar de decors omstebeurt omvielen, te voorkomen. De afstand tussen de parking lot en het stadium is behoorlijk groot, dus voor de show worden er al behoorlijke krachtinspanningen geleverd.

Het stadion ligt verdiept, dus we moeten met de pitinstrumenten redelijk stijl de heuvel af. En dat betekent na de show weer heuvel op.

On the field…. JUBAL

Dennis Daily doet weer z’n uiterste best om het publiek op te zwepen. Ondanks de stevige wind wordt er wederom een stabiele show gedraaid. De punten blijven helaas achter bij de steeds beter wordende show, maar met de jurycommentaren gaan de staffleden hard aan de slag om maandag tijdens de prelims nog beter te kunnen scoren.

Uiteindelijk vetrekken we om 21:45 uur naar Michigan City. Na een behoorlijke hobbelige rit zijn we allemaal rond 1:30 uur bij onze slaaplocatie het gebouw van de Indiana Army National Guard. De locatie is heel mooi gelegen in een jachthaven vlakbij het strand en op 10 minuten loopafstand van een outlet shopping centre. Het gebouw zelf is behoorlijk gedateerd. Voor zo’n grote groep zijn er niet voldoende douches, dus worden er tijdblokken gereserveerd voor eerst de dames en daarna de heren. Eerst naar bed.

Zondag staat het ontbijt gepland om 08:30 uur.