Dag 18 finalsdag

12 augustus 2018

Henry

zaterdag 11 augustus

Vandaag staan er nog twee concert-optredens op het programma. Tijdens een ontbijt voor genodigden treedt Jubal op in het tour t-shirt wat we gisteren gehad hebben. Het is binnen met de airco aan, dus lekker koud. Het valt op dat we na afloop krijgen we een heel lang applaus krijgen. Na een pauze wordt het volgende optreden in uniform verzorgd.

Wederom in dezelfde hal maar nu met een tribune vol met publiek. Ook hier is het publiek weer heel enthousiast.

Vanaf nu hebben we vrij af om de stad in te gaan of  richting Lucas Oil Stadium te vertrekken. De beste 12 World Class corps staan in deze finals. Het is genieten! Wat een shows. Na de victory show van Santa Clara Vanguard loopt een ieder naar de bussen toe om voor de laatste keer naar de housing site toe te gaan. Daar gaan we niet meer slapen maar alles inpakken en naar de bussen brengen. Kooktruck schoonmaken, de laatste spullen weggooien en om 03:45 uur vertrekken.