Dag 15 Indianapolis

09 augustus 2018

Henry

woensdag 8 augustus 2018

Vandaag start het laatste gedeelte van de tour. Op weg naar het Lucas Oil Stadium in Indianapolis. Door files komen we te laat aan om bij het Convention Centre, dus het concert wordt afgelast.

Robert en Lissa zijn wel op tijd voor hun deelname aan I&E in Arts Garden. De deelname van Lissa was vantevoren niet gepland, maar tijdens de regenbui in Michigan City had Lissa onder de tribune staan zingen en dat was opgemerkt door een medewerker van DCI. Hij adviseerde haar om zich alsnog in te schrijven voor I&E. Ze was wel zenuwachtig, maar vond het toch wel erg leuk om mee te doen.

Uiteindelijk werd ze 2emet ruim 96 punten. Wat een prestatie!!!

Robert had ook een goed optreden, echter omdat hij ouder is dan 21 jaar worden zijn scores niet meegenomen in de totaal ranking. Over een paar dagen krijgt de scores te horen.

Het gezellig samen eten met Blue Devils B gaat helaas niet door omdat blijkt dat beider kooktrucks op verschillende locaties staan. Gerard Buitenhuis fungeert vanavond als een soort thuisbezorgd.nl om de verschillende onderdelen van een maaltijd bij elkaar te krijgen. Zo kan Jubal genieten van de kip van de Blue Devils en de Blue Devils van de salades van Jubal.

Aan de overkant van de geweldig mooie locatie is een WalMart, waar veel leden van Jubal nog dankbaar gebruik van maken.

De avond is vrij. De guard hebben nog een “sinterklaas” pakjesavond. Op tijd naar bed, want morgen staan we rond half elf in het grote Lucas Oil Stadium.