Dag 8 contest East Troy

03 augustus 2018

Henry

woensdag 1 augustus 2018

Het thema van de repetities was vandaag “crazy hat day”. De mooiste creaties kwamen voorbij, wellicht niet zo praktisch om het veld mee over te rennen. In de show werden er wederom zaken aangepakt, veranderd, toegevoegd, verbeterd….

Ruim een half uur voor het einde van de repetitie werd alles met spoed van het veld afgehaald. Dennis Daily liet ons weten dat er een tornado alarm was afgegeven en dat we met spoed van het veld af moesten. Er kwam een behoorlijke grote donkere wolk op ons af. Alles werd naar binnen verplaatst zodat de lunch in de gangen van de school geserveerd kon worden. Uiteindelijk was het een flinke regenbui en geen tornado. De kookploeg mocht op deze locatie gebruik maken van de keuken van de school. Dat was zeer welkom want in de kooktruck zijn er regelmatig storingen in apparatuur, stoppen die eruit vliegen, enz….. Het is heel erg behelpen en improviseren.

Ondertussen zijn ook de mannen heel hard bezig om de decors op tijd af te krijgen. Er worden, met de middelen die we hebben, bouwtechnische hoogstandjes afgeleverd. De decors moeten namelijk ook nog in de truck passen.

Na de lunch klaarmaken voor vertrek naar East Troy voor de derde contest. Het hele circus ging weer van start. Uitladen, warming up en showtime. De gevoelens over deze show waren gemengd. Secties, die tevreden van het veld afkwamen en anderen die totaal ontevreden waren. Nog niet alle aanpassingen werden goed uitgevoerd. Nog niet elk lid stond comfortabel op het veld. Maar dat komt goed! Bijna elke dag wordt er gerepeteerd om beter te worden.

Geen wasserette in de buurt, dus dit werd uitgesteld tot het weekend. Wel werden de nodige zaken op de school gewassen. Wat uiteraard weer voor mooie foto’s van drogende uniformen opleverde. Morgen een vrije dag in Chicago, dus het bleef wat langer gezellig op de gangen. Iets later naar bed…….