Dag 7 Rain Out

01 augustus 2018

HenryUncategorized

dinsdag 31 juli 2018

Vandaag werd er weer hard gerepeteerd, want we willen beter worden. Ook deze school heeft weer een mooi veld met tribune en een commentaarspositie vanuit waar de staffleden de boel goed kunnen overzien. Het is een beetje een druilerige dag wat langzaam maar zeker omslaat naar dikke regendruppels. Op het moment dat de leden hun koffer aan het inpakken zijn en naar de bus brengen begint het serieus te regenen. Het zal toch niet de eerste rain-out worden?

In ieder geval vertrekken we naar de contestlocatie in Plymouth, alwaar wordt overlegd wat er die avond gaat gebeuren. Nadat blijkt dat het voorlopig niet gaat stoppen met regenen, wordt het besluit genomen om in de nabijgelegen high school de deelnemers een concertoptreden te laten verzorgen.

Jubal mag als eerste optreden. Allereerst wordt er gestart met “Valero” wat met veel plezier en enthousiasme geperformed wordt, waarmee de sfeer gelijk bepaald is. Het publiek geniet en waardeert het totale optreden met luid applaus. Iedereen komt met een grote glimlach de zaal uit want dit klonk wel erg lekker. Later op de gang word ik nog aangesproken door een jongeman die zegt dat we een “insane” goede drumline hebben.

Alles wordt weer ingeladen en de leden kleden zich om, zodat ze na het eten van een mini pizza als snack, de gelegenheid hebben om de andere deelnemers ook nog te bekijken en te beluisteren. Nadat de laatste deelnemer geweest is, stappen we in de bus en gaan op weg naar de volgende locatie, Bristol in Wisconsin.

Morgen weer een nieuwe kans in East Troy......