Dag 5 Six Flags Great America

30 juli 2018

Henry

zondag 29 juli 2018

Vandaag was het vroeg opstaan. We wilden rond 08:00 uur vertrekken naar Six Flags. Maar dan moet je wel ontbeten hebben, je slaapplek opruimen en je koffer ingepakt naar de bus brengen. Dus vroeg uit de veren en aan de slag. Alles verliep voorspoedig en de school zag er weer blinkend uit. Ook een eerste test voor de keukenploeg om alles goed vastgesjord in de vakken te krijgen. En passen alle props en instrumenten in de trailer? Het lukte en redelijk op tijd gingen we op weg naar Six Flags.

Daar aangekomen werd er snel bij de bussen omgekleed. Het was inmiddels behoorlijk warm geworden, dus er werd snel nog wat flesjes water uit de kooktruck gehaald om de leden onderweg van een beetje verkoeling te kunnen voorzien. Omdat we rond 11:00 uur begonnen met de parade was er nog geen topdrukte in het park en konden we ons goed tussen het publiek voortbewegen. Aangekomen bij The Grand Musichall werd er opgesteld voor een concert. Ook hier was een mooie grote ruimte voor de guards om te kunnen performen. Het is altijd lastig voor een guardlid om het werk, wat je normaal gesproken rennend en dansend over het veld doet, bijna stilstaand op je plek te moeten doen. Maar de dames en heren sloegen zich er doorheen en performden er in volle overtuiging op los, wat veel bewondering in het publiek oogstte.

Het optreden zat er op en de leden konden zich weer gaan omkleden om vervolgens de rest van de dag in het park door te brengen. De wachttijden bij de verschillende achtbanen was inmiddels door de grotere drukte behoorlijk opgelopen. Desalniettemin zijn er de nodige angsten overwonnen en grote hoogtes bedwongen. Het was een mooie dag.

Na het park werd er door de leden nog een bezoekje aan de Walmart gebracht om de nodige voorraden weer op peil te brengen. De supportstaff en de trucks waren, om de lange reis te maken, al eerder vertrokken vanaf Six Flags.

En daarom zijn we inmiddels onderweg naar Dayton waar we rond 02:00 uur aankomen, echter door het overschrijden van een tijdzone is het dan ineens al 03:00 uur….

Morgen eerste contest!!!!!!