Dag 3 Cedar Grove vrijdag 27 juli 2018

28 juli 2018

Henry

Er wordt hard gewerkt op het veld, zowel door leden als staff. Laatstgenoemden waren tot diep in de nacht van donderdag op vrijdag nog hard bezig om de drill aan te passen en uit te printen zodat de leden ’s ochtends op het veld weer de juiste coördinaten in hun bezit hadden.

De horns leerden deze dag tips en trucs over ademhaling en toonvorming van David Cooksey om het ensemble beter te maken. De supportstaff is hard bezig om props te bouwen, nog extra uniformen en vlaggen te maken en ja hoor…….. problemen op te lossen met de stroomvoorziening van de kooktruck. Gelukkig is onze grote vriend Dennis Daily weer aanwezig om de juiste mensen op te bellen en te regelen.

’s Middags vertrokken we voor een klein concertje bij de festiviteiten van het Holland Fest. Het park bij de kerk, de minikermis, de Nederlandse vlaggen en de geur van snert en echte “oliebollen”. Het voelde weer vertrouwd om terug te zijn. Wellicht moeten we volgende keer het recept meenemen van onze oliebollen, want ergens zijn er in de overleveringen van moeder op kind wat ingrediënten verdwenen.

De klompenmaker trok zeer veel bekijks, zelfs de leden van Jubal stonden aandachtig de boel te bestuderen. Het concert ging goed en oogstte veel applaus.

Diner was vandaag laat gepland omdat de staff zo lang mogelijk nog op het veld wilde staan voordat het te donker zou zijn. Vandaar dat we vandaag pas om 20:30 uur van een bord heerlijke spaghetti mochten genieten.

Uiteindelijk nog het instuderen van een dansblok bij de horns en 23:15 uur “ lights out”