Dag 1 25 juli 2018

25 juli 2018

Henry

Het is vijf uur 's ochtends in Zoetermeer. Eigenlijk hoor ik nog een uurtje op bed te liggen, maar de warmte en het feit dat we over een paar uurtjes op weg zijn naar Amerika zorgen er blijkbaar voor dat ik klaarwakker ben. Die extra tijd moet ik dan maar gebruiken om het eerste gedeelte van mijn blog over "dag 1" te schrijven.

In de afgelopen uren heb ik vele Facebook berichten over de Amerika tour van Jubal mogen lezen. Voor een aantal leden de tweede of derde keer (of meer.....) dat ze On Tour naar Amerika gaan, maar voor veel leden voor het eerst en daarmee het waarmaken van een droom. We gaan het beleven! Niet echt luieren op het strand, maar intensief bezig zijn met onze hobby en uiteindelijk met een mooie ervaring rijker over een paar weken weer terug zijn op Nederlandse bodem. Ik ga jullie thuis in Nederland op de hoogte houden. Hou deze pagina in de gaten en check onze berichten op Facebook. Het zal u niet kunnen ontgaan. Jubal is op weg naar Amerika.