En het is nog niet eens begonnen

22 juli 2018

Stephanie

Je hoort het vaak, mensen die zeggen: ‘’Zo ik ben alweer aan vakantie toe, nadat ik mijn koffer heb ingepakt’’. Ja, aan deze woorden ben ik nu ook schuldig bevonden. Je moet weten dat ik normaal erg goed ben in lijstjes maken, dingen ordenen en ook ben ik goed om dat weer te ordenen, volg je me nog? Laat ik even tot mijn punt komen, inpakken voor de USA-Tour brengt toch weer meer stress met zich mee dan ik verwacht had. Eigenlijk is het niks anders dan een weekend met Jubal naar Duitsland, want ook dan heb ik vier paar schoenen nodig (optreed schoenen, sportschoenen, slippers en vrije tijds schoenen), handdoeken en slaapbenodigdheden. Toch brengt het woordje Amerika meer stress met zich mee; mijn koffer mag niet te zwaar zijn en toch heb ik alles nodig. Ik zal jullie even laten zien waarom ik dit momenteel ook voel:

Afbeelding1 225x300

Ja, dat ziet er niet best uit. Nog een paar dagen voordat ik het vliegtuig instap. Nog genoeg tijd om alles in te pakken. Gedurende deze week heb ik vast het een en ander verzameld van mijn van tevoren gemaakte lijstje. Alles ligt als een mooi bergje in mijn koffer, maar ik heb geen idee meer wat erin zit en of het überhaupt ooit gaat passen. Een voordeel, dit jaar hoef ik in ieder geval niet mijn waterjug in te pakken voor de reis. Zo hoef ik niet meer uit te leggen dat ik geen bom het land in probeer te smokkelen. Hopelijk hebben de andere óók voor een gratis jug gekozen.