Inleiding

20 juli 2018

Henry

Inleiding

Mijn naam is Henry van Maanen..

Mijn leven, ons leven draait om muziek. Mijn vrouw Laura heb ik leren kennen op de muziek en uiteraard hebben ook onze kinderen Viktor (Jubal drum major) en Ivanka (Jubal bass 3) hun draai gevonden in de muziek.

Ik ben nog net 52 jaar oud, voorzitter van Harpe Davids Zoetermeer en daar al meer dan 40 jaar lid. Ook nog steeds muzikant en een enthousiast volger van mijn kinderen op het veld bij Jubal Dordrecht. Daar kan ik dan nog een andere hobby van me, namelijk fotografie, combineren met mijn liefde voor drumcorps.

Ik heb de USA tours van 2011 en 2015 meegemaakt. Daarnaast ook mee geweest op tour naar Italië 2016 en Frankrijk 2017. Ik probeer ieder lid van Jubal een mooie foto uit dat betreffende seizoen mee naar huis te geven. Plaatst een lid een nieuwe profielfoto op Facebook met een foto gemaakt door mij, dan zie ik dat als een groot compliment.

Ik heb heel veel zin in om met Jubal deze zomer in de USA te touren!
De thuisblijvers wil ik graag door middel van mijn teksten toch een beetje het gevoel geven dat ze erbij zijn. Ik zal verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse updates, dus hou mijn blogs in gaten, van mij gaat u het meest horen!

Henry van Maanen