Inleiding

20 juli 2018

Stephanie

Inleiding

Hallo jubal-volgers! Ik ga me even voorstellen, mijn naam is Stephanie Roggekamp en ben nu 10 jaar lid bij de club. De komende tijd zal ik met jullie mijn lief en leed delen over de Jubal USA Tour 2019.

Maar goed, omdat jullie voorlopig nog niet van mij af zijn, zal ik jullie eerst wat meer inzicht geven in mijn Jubal leven. Voordat ik naar Jubal ging heb ik vijf jaar bij Jong-Jubal gelopen, waarbij ik mijn laatste drie jaar Mellophone speelde, dit heb ik doorgezet naar Jubal.

Ik ga nu voor de tweede keer met Jubal mee op USA Tour en afgezien van het feit dat ik er ontzettend veel zin in heb, blijft het ook weer spannend, want: wat gaan we dit keer weer allemaal mee maken? Een ding weet ik zeker: het zal soms zwaar zijn, maar er zullen ook weer onvergetelijke herinneringen opgedaan worden en deze zal ik met jullie alle gaan delen!