Inleiding

17 juli 2018

Ciska

Wat leuk dat je Jubal volgt! In de toekomst zal je mij vaker voorbij gaan zien komen hier.

Ik zal me even voorstellen; ik ben Ciska. In 2003 ben ik op 15-jarige leeftijd tijdens de theatershow begonnen op mello. Van 2008 - 2011 mocht ik drummajor zijn van dit mooie corps. Ik heb me daarna bezig gehouden met coördinerende taken, maar in 2014 en 2015 tóch weer mijn mello opgepakt.

Na drie USA-tours was het wel welletjes, en ben ik definitief gestopt met lopen. Hierna ben ik bezig gebleven met coördinerende zaken voor Visual en Winds. Daarnaast ben ik de afgelopen jaren actief geweest met het organiseren van een Familiedag, USA-avond, wijn actie en de Grote Clubactie. Jubal heeft mij veel geleerd en gebracht. Discipline, mooie tripjes naar Italië/USA/Engeland/Duitsland etc., geweldige feestjes (want; partycorps), ellenlange parades en vrienden voor het leven!

Ik kan niet wachten om Jubal deze zomer in de USA te bewonderen! Wat een genot om de inspanningen van alle leden en staff op het veld te zien. Trots op wat jullie neerzetten!