A.s. Vrijdagavond is er een wijnproeverij in het JMC

18 november 2014

Jubal Facebook

Daar presenteren we de wijnen die in de wijnactie zitten. De opbrengst van de wijn komt ten goede aan de vereniging. We hebben er nog een leuke actie aan verbonden. Bij elke doos (6 flessen) die u aanschaft ontvangt u een jubileumboek van Jubal. De volgende wijnen zitten in de wijnactie:


Witte wijn:

Torre Saracena, Chardonnay. (Sicilië) € 5,95 per fles. Een moderne, frisse en fruitige wijn met een combinatie tussen de lokale Catarrato en de internationale Chardonay druif.

Plage du Sud Blanc. (Frankrijk) € 6,95 per fles. Is precies hoe een frisse wijn moet zijn; opgewekt van geur en smaak, appel, gras en citrus.

Daguet, Sauvignon Blanc. (Frankrijk) € 6,95 per fles. De kleur van deze wijn is bleekgeel met een groene hint. De geur is fris en fruitig met tonen van kruisbessen en tropisch fruit. De smaak is elegant, licht en verfrissend.

Burg Layer Schlosskapelle. (Duitsland) € 6,95 per fles. Deze Rijnwijn is mooi bleekgeel van kleur. De geur heeft een prachtige fristoon. Fijne zuivere smaak van gele steenvruchten met hint van lentebloemen.


Rosé:

Plage du Sud Rosé. (Frankrijk) € 6,95 per fles. Dit is een typische Zuid-Franse, frisse rosé met aromatische, elegante en verleidelijke fruitaroma's van frambozen en perzik.


Rode wijn:

Torre Saracena, Nero d'Avola. (Italië) € 5,95 per fles. De kleur is diep robijnrood. Het bouquet biedt heerlijk fruit van zuidvruchten en morellen. De smaak is gul met mooi gerijpt rood fruit, aangename aardse tonen en spannende kruiderijen.

Plage du Sud Rouge.(Frankrijk) € 6,95 per fles. Is een zwartrode wijn met bloemtonen in de neus zoals viooltjes. Een mond vol fruit van rijpe zwarte kersen en een klein pepertje Opwekkend in zijn fruit dat niet lobbig opdroogt in de mond.

Chateau de Campuget, Invitation Rouge.(Frankrijk) € 7,95 per fles. De helft van de grenage noir(30% van de wijn) rijpte in een jaar oude eikenhouten vaten. Zo bleef de invloed van het hout bedeesd en beheerst. De kleur is diep kersenrood. De neus geniet van een superieure Rhône-wijn; specerijen, peper, chocolade en zwarte kersen.


De wijnen kunnen buiten a.s. vrijdagavond ook besteld worden bij secretaris@jubal.org.

De bestelde wijnen zijn na betaling elke vrijdagavond op naam in het JMC af te halen.