Wat een Taart, Wat een avond, Wat een club!

02 oktober 2013

Jong Jubal Facebook

Bron weergeven.

Na het succes van afgelopen weekend, hadden de Jonge Juballers een ontspannen avond; geen repetitie vanavond maar een gezellig napraten over het afgelopen weekend.Bij aankomst stond er een grote Jong Jubal Industry Kampioenstaart op ons te wachten, compleet met beker, instrumenten, logo's. Schitterend om te zien en (niet onbelangrijk) heerlijk om op te eten. Een betrokken moeder had hier de nodige tijd aan besteed. Jamy Esselman, BEDANKT !

Met een hapje en een drankje hebben we (samen met de Music Kids erbij) gekeken naar de Finalsshow en uiteraard naar de Victory-show. Voor veel leden was het de eerste keer dat ze hun optreden terugkeken. Trots ! Dat mogen jullie op jezelf zijn !

Verder hebben we 5 vrijwilligers bedankt voor hun jarenlange inzet voor de vereniging. Vrijwilligers die er nu mee gaan stoppen. Dames van het atelier; Astrid Bras, Diana van Tienhoven en Inge de Heer. Verder 2 mannen van het materiaal, Martin Bras en Michel de Lang (ook bekend als M&M). Allemaal ook op deze plek bedankt voor jullie inzet. We zien jullie graag als toeschouwer langs de lijn terug !

Na een warme borrelhap is iedereen naar huis gegaan. Komende zaterdag heeft Jong Jubal nog een optreden op/bij de IJsbaan. Daarna hebben de Jonge Juballers vrij tot aan de open dag van 12 oktober.