• woensdag 27 juli 2022
  • 09:58

Verslag Jubal Italië Tour 2022 - Dag #5

Vandaag stond in het teken van een hele dag repeteren op een sportlocatie. Het waaide een beetje waardoor het harde werken met deze hoge temperaturen goed te doen was. Veel korte pauzes en water drinken. De leden hielden het vol.
Op de tribune waren ook geïnteresseerden uit de omgeving aanwezig om de verrichtingen van Jubal te volgen. Aan het einde van de repetitie werden de leden zelfs door een fan getrakteerd op een ijsje. Wat uiteraard met grote dankbaarheid aangenomen werd.

Aan het einde van de middag waren we terug op de slaaplocatie om een beetje op te frissen, te chillen en om te kleden voor een streetparade en concert in Padenghe sul Garda.
Het kostte wat moeite om de truck op een goede parkeerplek te krijgen met de hulp van vele Italiaanse vrijwilligers.
Door de organisator werden we naar een restaurant gebracht waar we een diner aangeboden kregen. Wachtend op ons eten konden we genieten van een langdurige soundcheck van een plaatselijk bandje. Al met al hing er een geweldige sfeer, waardoor de leden zin kregen om ook te gaan optreden.

De parade voerde ons langs terrasjes waar een zeer enthousiast publiek de optredens met gejuich en applaus waardeerde. Ondertussen ontstond er achter het corps een grote menigte die achter de muziek aan ging lopen.
Het optreden eindigde met een concert. De leden gingen er vol voor en genoten van het performen voor zo’n geweldig publiek.
Alles weer snel inladen en hopelijk weer bij de slaaplocatie voordat het onweer losbarst. Dat lukte!
De regen zorgde uiteindelijk voor de lang verwachte verkoeling. Het werd vannacht zelfs fris op de slaapkamers…….

(bijgevoegd beelden van het optreden in Padenghe sul Garda)

Bekijken op Facebook.