• maandag 25 juli 2022
  • 22:31

Verslag Jubal Italië Tour 2022 - Dag #3

Om 07:50 uur maakte Michelle alle leden wakker. In de ochtend werd er op het veld gerepeteerd en ’s middags werden er bij de slaaplocatie subsectionals gehouden. Ook vandaag was er weer voldoende vrije tijd om te herstellen. Het diner werd een samenwerking van onze Italiaanse gastheren/vrouwen en onze eigen keukenploeg. Deze samenwerking leverde een heerlijke maaltijd op wat zeer door de leden gewaardeerd werd.
Om 21:00 uur werd op het oefenveld een optreden voor de plaatselijke bevolking verzorgd. Het was een mooie afsluiting van ons verblijf in San Felice sul Panaro.

Verslag Jubal Italië Tour 2022 - Dag #4

Vandaag was het tijd om te verplaatsen van San Felice naar Bedizzole. Dat betekent alles opruimen en de bus inladen. Voordat we navigeerden naar onze nieuwe slaapplek, werd er eerst een tussenstop gemaakt bij Gardaland. Jubal verzorgde in het pretpark een optreden, waarna de leden de rest van de dag in het park mochten doorbrengen. Na een foto bij de fontein voor de ingang gingen we van start met de parade. Het was gelukkig een redelijk kort optreden, want de temperatuur was ’s ochtends vroeg alweer flink opgelopen. Op het plein voor de Jungles of JUMANJI werd een concertoptreden verzorgd, waarna we in het nabijgelegen restaurant verfrissend ijskoud water kregen aangeboden. De opdrachtgever was zeer tevreden over ons prachtige corps.
Terug naar de bus en vrachtwagen. Omkleden, inpakken en genieten van een vrije dag in Gardaland.
Rond 21:00 uur arriveerden we bij onze nieuwe slaapplek. Het duurde even voordat iedereen z’n slaapplek gevonden had in verband met de beperkte ruimte. Maar uiteindelijk kon iedereen slapen. Een onweersbui met wat regen zorgde voor een daling van de temperatuur wat met gejuich werd ontvangen.
Morgen na deze vrije dag weer hard aan de slag.

(foto's volgen later!!!)

Bekijken op Facebook.