• zaterdag 08 januari 2022
  • 10:00

In memoriam Jonatan Tallane

Deze week bereikte ons het vreselijke bericht dat Jonatan Tallane op twintigjarige leeftijd is overleden nadat hij in de afgelopen maanden een oneerlijke strijd heeft moeten voeren. Jonatan was tot 2017 actief bij Jong Jubal.

We herinneren Jonatan als een enorm lieve en getalenteerde jongen. Iemand die liever op de achtergrond bleef, maar altijd een goed voorbeeld voor anderen was. Rustig in zijn doen, maar vol passie en energie als hij eenmaal op het veld stond. Jonatan was altijd geliefd onder zijn mede Jong Juballers, het was eigenlijk onmogelijk om hem niet aardig te vinden. In zijn laatste jaren bij Jong Jubal heeft hij in zijn leidende rol de percussion naar heel veel succes geholpen, door zichzelf te blijven en altijd klaar te staan voor anderen.

Onze gedachten zijn bij Benjamin, Mirte en Michelle, en de hele familie. We wensen hen heel veel sterkte toe met het verwerken van dit enorme verlies.

Namens het bestuur en de vereniging,
Ronald van der Windt
Voorzitter

Correspondentieadres voor steunbetuigingen:
Neptunuslaan 22
3318 EL DORDRECHT

Bekijken op Facebook.