• dinsdag 09 november 2021
  • 17:00

Jubal bereidt zich voor op een gloednieuwe show en nodigt jou uit om samen met ons grenzen te verleggen.
Meld je aan voor de open repetities van 12,13 en/of 14 november via percussion@jubal.org of voor 12 en/of 13 november via hornline@jubal.org en ontvang meer informatie.

Jubal is preparing for a brand new show and invites you to push boundaries with us.
Register for the open rehearsals for the percussion on November 12, 13 and/or 14 via percussion@jubal.org. And for the hornline, November 12 and/or 13 at hornline@jubal.org and receive more information.
#dordrecht #evansdrumheads #majesticpercussion #mapexmarching #vicfirth #zildjiancymbals #randallmayinnovations #drumcorps #adamsmarchingbrass #jubal2022 #drumcorpseurope #drumcorpslife #jubaldordrecht #marchdrumcorps #brass #realdrumcorps

Bekijken op Facebook.