• zondag 03 oktober 2021
  • 12:15

In 2022 brengt Jubal Winds Open het oudste gevoel uit de menselijke geschiedenis. Het verlangen naar, en misschien ooit bereiken van Shangri-la; El Dorado; Camelot; Nirvana; de hemel op aarde. Ben jij klaar om deze reis aan te gaan?

Meld je aan voor Jubal Winds Open door een email te sturen naar winds@jubal.org. De repetities starten op zaterdag 23 oktober (13 - 17 uur) in het JMC.

---

This year, Jubal Winds Open brings you the oldest story known to man. It’s about longing for, and maybe someday finding Shangri-La; El Dorado; Camelot; Nirvana; heaven on earth. Are you ready to take the first step?

Join Jubal Winds Open 2022. Rehearsals start on 23/10 (13 - 17h) at the JMC. For more information please email us at winds@jubal.org.

Bekijken op Facebook.