• zondag 11 april 2021
  • 15:00

Jubal viert vandaag de honderdtiende verjaardag. Oud-voorzitter Wim van Bezooijen heeft al behoorlijk wat Jubal-verjaardagen meegemaakt en viert dit jaar zijn 85-jarig lidmaatschap. Voorzitter Hans Kloppert en secretaris Leanzethe van Maaren bezochten Wim vorige week op een mooie zonnige middag bij verzorgingstehuis De Zeven Schakels in Zevenbergen om hem namens de vereniging een boeket en een prachtige oorkonde voor zijn jubileum te overhandigen. Maar daar bleef het niet bij! Als kers op de taart brachten we Wim ook het heuglijke nieuws dat hij tot erevoorzitter van onze vereniging benoemd is. Speciaal hiervoor is een gouden speld van het JD logo gemaakt. Wim was bijzonder verrast en geëmotioneerd door deze onderscheiding en dankt de gehele vereniging hartelijk. Proficiat Wim! Lees het uitgebreide interview met Wim van Bezooijen in de laatste Jubal Flitsen (www.jubal.org/flitsen/2021/1).

Bekijken op Facebook.