• woensdag 29 april 2020
  • 07:08

Robin Bogert is jarenlang lead-trompettist geweest bij Jubal. Hij doet nu met een video inzending mee aan de online KNMO solistenwedstrijd. Robin speelt een tof eigen arrangement "James Bond - 007". Robin heeft ons laten weten dat - als hij wint - hij de prijs aan Jubal wil schenken gezien de huidige moeilijke en gekke tijd. Dankjewel Robin voor dit prachtig gebaar! Om te winnen moet hij natuurlijk wel het hoogste aantal stemmen krijgen en we hopen dat jullie daarbij gaan helpen. Het stemmen gaat heel eenvoudig via onderstaande link. En dan vervolgens je stem bevestigen in de mail die je ontvangt. Stemmen jullie mee? Met zoveel Jubal-vrienden op Facebook moet dat lukken!! https://www.klankwijzer.nl/nationale-online-solistenwedstrijd/inzending/2f4441c5-10ae-403c-bf6a-4cb31d7bbba8

Bekijken op Facebook.