Lidmaatschap

Jubal Dordrecht is een vereniging. Met elkaar maken we mogelijk, maken we mee en komen we tot nieuwe hoogtes. Door lid te zijn van een vereniging maak je deel uit van een groep mensen die een gemeenschappelijk doel nastreeft. Jubal is een hechte, open en inclusieve vereniging, waar vriendschappen voor het leven ontstaan. Niet voor niets wordt gesproken van de 'oranje familie'. #foreverorange


Lidmaatschap en deelnames

Wil je een deelname doorgeven, inschrijven als nieuw lid of bepaalde gegevens laten wijzigen? Dat kan via het digitale formulier Lidmaatschap & Deelnames.

Contributie en toeslag

Als lid van de vereniging wordt er maandelijks tussen de 25e en laatste dag van de maand een bedrag geïncasseerd. Dit bedrag bestaat uit contributie voor het lidmaatschap van de vereniging plus een eventuele toeslag op basis van jouw deelnames. De onderstaande tabel toont het lidmaatschapstarief en de toeslagtarieven per deelname, welke jaarlijks worden bepaald op basis van plannen en verwachte kosten.

Deelname Maandtarief Periode Bijzonderheden
- € 16,00 - Contributie voor lidmaatschap van de vereniging.
Plusprogramma € 10,00 - Hiermee steun je de vereniging met een aanvullende bijdrage. 🧡
Music Kids* € 0,00 nov-apr Kosteloos! Muzieklesprogramma voor kinderen vanaf groep 4 á 5 van de basisschool.
Music Kids* € 0,00 mei-okt Kosteloos! Muzieklesprogramma voor kinderen vanaf groep 4 á 5 van de basisschool.
Jong Jubal drum & bugle corps € 2,50 nov-okt Actie! De eerste helft van het seizoen is gratis, er wordt ook geen contributie berekend voor het lidmaatschap.
Jubal drum & bugle corps € 10,00 nov-okt
Jubal Indoor Winds € 30,00 nov-apr
Jubal All-Star X-Mas band € 0,00 okt-dec
Jubal Orange Brass € 0,00 -

*Voor deze deelname is geen lidmaatschap van de vereniging vereist.

Het inschrijven voor een lidmaatschap bij Jubal Dordrecht, het doorgeven van een deelname of (bijvoorbeeld) een adreswijziging: je regelt het zelf via het digitale formulier Lidmaatschap & Deelnames.

Heb je vragen over lidmaatschap, deelnames of iets anders? Schroom niet en stuur ons een bericht via het contactformulier.


Donateur of sponsor worden

Geen interesse om lid te worden, maar wil je (persoonlijk of vanuit jouw bedrijf) de vereniging wel financieel steunen? Dat kan!

Steun Jubal maandelijks met een vast bedrag, doneer eenmalig of deel een ander idee. Ook voor sponsoring zijn er tal van mogelijkheden, waarover we graag met je in contact komen. Laat snel een berichtje achter via contactformulier.