ACTIES

Wat fijn dat je deze pagina bezoekt!

Op deze pagina vind je verschillende acties waarmee jij een steentje kunt bijdragen aan deze mooie vereniging.

Lees hieronder meer over de actuele acties:


Grote Clubactie

23 september t/m 13 november

Met het concept ben je wellicht al bekend van vorige jaren: een lot kost € 3,- waarvan € 2,40 naar Jubal gaat. Dat is natuurlijk op zichzelf al een top-actie, maar vervolgens maak jij ook nog eens kans op te gekke prijzen!

Het doel van de actie? Je kent het wel: je komt aanrijden in de Jan Ligthartlaan voor een repetitie of een gezellig avondje in het JMC, maar moet je de auto zó ver weg parkeren dat je je afvraagt of je niet beter had kunnen komen lopen. Beter nog, je kunt toch ook fietsen?! Wel met een net fietsenhok inderdaad. En dat is precies waarvoor we sparen. Het op een goede manier inrichten van ons terrein met een gedegen fietsenstalling waar jullie allemaal je mooie fiets met een gerust hart kunnen neerzetten.

Doe je mee?! Koop je loten via jouw favoriete Juballer of surf simpelweg naar onze actiepagina van de Grote Clubactie.


SponsorKliks

Met SponsorKliks kun je zelf een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Jubal ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Via de categorieën boven in het menu kun je tevens bij diverse webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar de club. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Jubal en Jong Jubal ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van de club. Voor jou een kleine moeite, voor ons directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden, supporters en overige betrokkenen dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die jouw club een warm hart toedragen.

Hoe werkt het? Heel simpel. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com bijvoorbeeld naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com een commissie uit en daar profiteren Jubal en Jong Jubal direct van!

Naar onze SponsorKliks pagina