ACTIES

Wat fijn dat je deze pagina bezoekt! Zeker in een jaar waar de inkomstenteller uit optredens op 0 staat is het van belang dat we op andere manieren de club financieel gezond weten te houden. Hier hebben we jouw hulp hard bij nodig!

Op deze pagina vind je verschillende acties waarmee je jouw steentje kunt bijdragen aan deze mooie vereniging.

Lees hieronder meer over de actuele acties:


Grote Clubactie

19 september t/m november 2020 - Direct loten bestellen

In plaats van de leden langs alle deuren te sturen met het traditionele papieren boekje, zijn er dit jaar in een tijd van ‘social distancing’ ook opties om de loten ‘digitaal’ te verkopen. Via een link of QR code kunnen de loten op afstand worden verkocht. Aan vrienden, familie, collega’s, misschien wel aan u of jou? Het is bijna slapend rijk worden. Zei daar iemand “Rijk worden?” Jazeker!

Een lot kost zoals gewoonlijk 3 euro en voor elk door Jubal verkocht lot ontvangt de vereniging maar liefst € 2,40. Ieder lid dat loten heeft verkocht kan bepalen welke bestemming de helft van de opbrengst krijgt van de door hem of haar verkochte loten (€ 1,20 per lot voor de oplettende lezers). Dat kan bijvoorbeeld de komende USA Tour zijn, of één van de Jubal-indoor-units. De andere helft gaat richting een heel belangrijk spaardoel binnen de club. Klinkt mysterieus... maar het gaat om een heel belangrijk en omvangrijk spaardoel binnen de club, welke het afgelopen jaar meermaals voorbij is gekomen. Hoe tof is het dat we ondertussen een nieuwe vrachtwagen hebben om de materiaal-trailer van Jubal voort te trekken?! Dat was stap 1, maar we zijn er nog niet. Het welbekende busje van Jong Jubal is namelijk HARD aan vervanging toe. Dáár zetten we de opbrengst van de Grote Clubactie dus voor in. En inderdaad, we noemen ‘m wel “Het busje van Jong Jubal”, maar wat heeft dat wagentje al veel gedaan voor héél de vereniging! Denk alleen al aan alle indoor-units bijvoorbeeld.

Via deze pagina kun je direct online loten bestellen. Je kunt hierbij aangeven of en via welk lid je de loten wilt kopen. Bovendien zijn er weer mooie prijzen te winnen. Waar wacht je nog op?!

alt text


VriendenLoterij

24 november 2020 - Inschrijven voor de belactie.

Jubal is al jaren betrokken bij de VriendenLoterij. Speel jij nog niet mee? Laat ons je dan bellen!

Op dinsdagavond 24 november houden we een belactie voor de VriendenLoterij. Je wordt op deze avond gebeld door een enthousiaste Juballer die zich inzet om geld binnen te halen voor de vereniging. Jubal ontvangt een mooi bedrag naar aanleiding van de belactie en de daarbij verkochte loten, maar ook structureel voor zo lang jij meespeelt!

Voor deze actie hebben we dit jaar twee doelen gesteld:

  • Nieuwe uniformbroeken voor Jubal. De huidige uniformbroeken worden gedragen sinds het 100 jarig jubileum in 2011, zijn in de afgelopen tien jaar behoorlijk versleten en dus nodig aan vervanging toe. Niet alleen het drum & bugle corps maakt gebruik van de broeken, als onderdeel van hun uniform verscheen ook Jubal Winds er dit jaar mee op de vloer.
  • De aanschaf van nieuwe speakers. Goede speakers zijn inmiddels onmisbaar geworden bij de producten voor zowel onze indoor activiteiten als het drum & bugle corps. Dat de huidige speakers in slechte staat verkeren is niet gek te noemen na intensief gebruik tijdens repetities en optredens in heel Europa. Op zonovergoten en ook druilerige dagen. Enkele speakers zijn zelfs al meer dan vijftien jaar oud en na verschillende oplapbeurten is vervanging nu écht hard nodig!

Schrijf je hier in voor de belactie.

alt text