Equipment

ADAMS

Adams Musical Instruments blijft innoveren en groeien met als resultaat een goede relatie met professionals en amateur muzikanten. Deze coördinatie resulteert in instrumenten die wetenschappelijk zijn ontworpen en getest. Ze noemen dit de “Sound of Quality”. De vastberadenheid om excellente instrumenten te maken zorgen ervoor dat elk instrument de demands van elke speler en composer aan kan. 

Sinds 2016 heeft de hornline van Jubal deze prachtige instrumenten in gebruik en zijn zeer tevreden met de samenwerking tussen Adams en het corps.

VIC FIRTH

Vic Firth is in 1963 opgericht in Boston, Massachusetts. Het bedrijf is een van de grootste bedrijven in de wereld in het produceren van drumstokken en mallets. In 2010 is het bedrijf samen gegaan met Zildjian.

Het bedrijf begon toen Firth, die toentertijd bij het Boston Symphony Orchestra speelde, een stuk moest spelen waar hij voelde dat hij betere stokken nodig had. Hij besloot zijn eigen stokken te maken.

Inmiddels, vele jaren later, speelt Jubal vol vertrouwen met de stokken van Vic Firth. Een samenwerking die we hopen nog jaren vol te houden.

EVANS

Evans Drumheads is al meer dan 40 jaar een gerespecteerd bedrijf.  Vele jaren geleden was Evans de pionier op het gebied van drumheads ontwikkelen en designen. Hun motto, “The First, The Finest, The Future” beschrijft heel duidelijk hun geschiedenis en vision voor de toekomst.

ZILDJIAN

Zildjian is een Amerikaans cymbal bedrijf, oorspronkelijk uit Constantinopal (huidige Istanbul, Turkije) door Armenian Avedis Zildjian in de 17de eeuw. Het bedrijf zit nu in Norwell, Massachusetts. Bijna 400 jaar oud, is Zildjian een van de oudste bedrijven in de wereld. Zildjian verkoopt naast cymbals ook drum gerelateerde accessoires, zoals drumstokken en standaards. Het is de grootste cymbal leverancier in de wereld!

Jubal gebruikt sinds jaar en dag al de cymbals van Zildjian. Vooral sinds we in 2011 weer een fulltime cymbal lijn hebben.

DE TRUCK

De truck in huidige vorm hebben wij sinds 2012. Bijna bij elke optreden is de truck er bij. Italië, Frankrijk, Engeland, Duitsland en Nederland. Daar zijn wij als vereniging heel erg trots op! 

Hier links zie je de truck geparkeerd in ons binnenstad. 

Aan de voorkant is er ruimte voor onze sponsors. Zou u er zelf op willen staan? Dat kan! Neem contact op met de Penningmeester voor meer informatie. Of vul ons contact formulier in.